Projekt koncepcyjny mieszkania w WIELKIEJ PŁYCIE Wrocław GAJ, dla młodych ludzi. Projekt opiewał na kilka wersji kolorystyczno-materiałowych. Wybrano najlepsze dwa projekty do publikacji w naszym portfolio.
Mieszkanie początkowo było źle rozplanowane, salon w którym nie było dość naturalnego słońca został zmieniony na sypialnię, a część dzienna została przekształcona z dwóch pomieszczeń.
W dodatkowym pokoju zaprojektowano pokój gier.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.